Despre mine

Craiova și comunitatea sa minunată m-au primit cu brațele deschise, iar experiența mea ca psiholog în acest oraș a fost una de neprețuit.

Lucrez în Craiova din 2005 ca psiholog specialist clinician.


De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a lucra ca psiholog în frumoasa Craiova. Am adus pasiunea și dedicarea mea în această profesie, cu obiectivul de a oferi sprijin și orientare într-un mod prietenos și înțelegător.


Cu o abordare prietenoasă, am creat un mediu în care oamenii se simt în siguranță.

Am pus accent pe dezvoltarea încrederii în sine și pe promovarea unei stări de bine mentale. A fost o onoare să fiu un aliat în călătoria lor de vindecare și creștere personală.

Prin sesiuni de terapie susținătoare și înțelegătoare, am ajutat oamenii să facă față stresului, anxietății, depresiei și multor alte provocări. Cu fiecare întâlnire, am pus bazele unei legături de încredere și am încurajat oamenii să-și atingă obiectivele și să-și îmbunătățească viața. Vino să lucrăm împreună.

Jianu Mihail

Psiholog specialist clinician

Ca psiholog, am fost martorul multor povești impresionante de transformare și am fost binecuvântat să pot servi comunitatea mea cu empatie și înțelegere.

Psihologul tău, aici pentru tine!

În fiecare zi, am fost mărturie la transformări uimitoare și am contribuit la procesul de recuperare și dezvoltare personală al clienților mei. Vreau să te ajut și pe tine.

Urmăritori pe Facebook, Instagram și TikTok.

Cu fiecare zi petrecută în această frumoasă comunitate din Craiova, am adunat cunoștințe și experiență în gestionarea problemelor de sănătate mintală. Am văzut oameni depășind momente dificile, învățând să-și gestioneze emoțiile și redescoperindu-și încrederea în propriile resurse.

Fiecare pas pe care l-am făcut în această călătorie profesională m-a ajutat să mă conectez mai profund cu oamenii din orașul meu. Cu fiecare client nou, am simțit bucuria de a contribui la îmbunătățirea stării lor de bine mental. Așadar, am răspuns la nevoile individuale ale clienților mei, fie că au avut de-a face cu anxietatea, stresul, depresia sau alte provocări psihologice.

Evenimente

Aici sunt doar câteva dintre pozele cu evenimente la care am participat și oameni frumoși cu care am fost.