Îmi place să lucrez cu oameni care sunt interesați să afle mai multe despre ei înșiși, care se confruntă cu anumite dileme și oameni care vor să schimbe ceva în stilul lor de viață.

Am ales să devin psiholog pentru că din totdeauna am fost fascinat de mintea și comportamentul oamenilor. Experiența mea include lucrul cu adulți și adolescenți care se confruntă cu dificultăți psihologice, probleme familiale sau relaționare și condiții de sănătate. Când lucrez cu clienții, prefer o abordare clasică, încurajând explorarea relațiilor și experiențelor avute de-a lungul vieții si acceptarea și integrarea lor pentru a înțelege dificultățile actuale.

In straduinta mea ca Om, apoi ca si Psiholog, mi-am dorit sa nu incetez sa vad ramasita de frumos din Celalalt…Poate de cele mai multe ori, am vazut-o stangaci, alteori cu efort.. sau cu o incantare naturala, copilareasca…sau asa cum este ea!
De fapt, gandindu-ma la specificul acestei profesii as spune ca exista o Taina…cand doua suflete se intalnesc si isi pot acorda timpul ascultarii, timpul povestii…bijuterii ascunse printre cararile timpului…
Apoi, ma intreb cata intamplare exista in coincidenta unui numar sau al unui nume…Sa fie (imperativ) cabinetul psihologic locul celor mai potrivite intalniri pentru deschideri sufletesti, abisuri ale unei cunoasteri dorite dar anevoioase…!
De cele mai multe ori, sunt intrebata cine sunt oamenii – clientii mei…si raspunsul meu este: o poveste. Cand privesti, iarna geamul inghetat…aproape ca ai privirea blocata…atata intepenire alba. Dar daca te apropii de el si creezi spatiul mic al unui punct cu caldura unei atingeri…vei vedea…dincolo…Acum, CE VEZI?…Cum arata Lumea…cum esti Tu? “

Consider că terapia este un proces în care înveți tot timpul, unde îți exersezi abilitatea de a integra informații noi și de a te adapta la situații neprevăzute.