Despre Mihail Jianu

“Exista doua moduri de a trai: sa crezi ca totul este o minune si sa crezi ca nimic nu este o minune”. Albert EinsteinCRI_2915

Numele meu este Mihail Jianu, de profesie psiholog clinician si sunt pasionat de tot ceea ce inseamna dezvoltarea si evolutia umana. Lucrez din anul 2005 ca psiholog. Imi place sa cunosc si sa descopar oameni, lucruri interesante, locuri deosebite. Ma bucur de timpul meu liber si de cartile preferate. Nu traiesc intr-o lume chiar de poveste, insa ador sa fiu inconjurat in permanenta de povesti frumoase.   Pe cateva le aud prin viu grai, pe altele le citesc din carti. Viata ofera diversitate maxima, fiind plina de culoare si armonie intr- o forma neregulata. Detaliile sunt importante pentru mine. Am invatat sa astept, sa am rabdare si sa inteleg dincolo de aparente. Comunicarea este liantul cel mai important pentru oameni, alaturi de incredere si respect.

Dimineata poate sunt capricios, extrovertit, curios cu zambetul pe buze. Ziua sunt vorbaret, implicat, obiectiv, activ in rezolvarea problemelor cotidiene. Seara poate sunt mai  tacut si uneori melancolic. Noaptea sunt linistit, curios si poate visator la  o lume mult mai buna. Uneori uit cat este de fapt ceasul si incurc starile. Ma bucur nespus de viata!

Poti apela cu incredere la mine pentru oricare dintre dilemele sau dificultatile cu care te confrunti, fie ca sunt lucruri care tin de contextul in care te afli, de un anumit moment dificil din viata ta, sau doar pentru o mai buna cunoastere de sine. Ceea ce se deprinde in cadrul unui proces terapeutic te va insosti pe parcursul vietii tale, dat fiind ca toate descoperirile si experientele din cabinet vor face parte din tine; imi propun ca tu sa inveti tot ceea ce stiu eu la nivel teoretic despre situatia cu care te confrunti, pentru ca, la finalul calatoriei noastre, tu sa fii pe deplin capabil sa gestionezi cu usurinta fiecare incercare pe care o vei intalni ulterior in viata ta. Psiholog clinician cu drept de libera practica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania din anul 2006.  Program de formare NLP Practitioner, 8 module/24 zile/168 ore.